Meteen naar de inhoud

Anti stress Massage in Egmond

Anti stress massage

In de praktijk in Egmond Binnen geef ik anti stess massage / massage tegen stress / ontspanningsmassage en haptonomische massage.

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend  contact met mij op.

Het krijgen van een anti stress massage geeft een diepe ontspanning. Als je spieren ontspannen, ontspant vanzelf ook je geest. Door een goede massage voert je lichaam bovendien afvalstoffen beter af en verbetert de doorbloeding van je huid.

Aanbod

Ontspanningsmassage                                                60 min.           60 euro

Haptonomische massage*                                          60 min.           60 euro

Haptonomische massage

Haptonomische massage is gericht op het loslaten van gedachten en het bewust voelen van je lichaam. Door strijkingen, schuddingen en bewustzijnsoefeningen (het bewust volgen van mijn handen) ontspan je en kom je weer volledig in je lijf en daarmee in het hier en nu.

Massage Egmond

Ontspanningsmassage: Massage tegen stress

Massage is niet alleen fijn, maar ook gezond. Het blijkt een goed medicijn tegen zowel fysieke als geestelijke klachten en geeft een goed gevoel.

Een goede massage vermindert stress en geeft een rustig, relaxed gevoel. We hebben het druk, we rennen en vliegen van hot naar her, moeten presteren en produceren en proberen wanhopig eindeloze to do-lijstjes af te werken. Kortom: we zijn één bonk stresshormonen. Het gevolg: je lichaam zit vol kramp en knopen, met als gevolg pijn en blokkades in je energiebanen. Stress en andere negatieve gevoelens slaan zich op in ons lichaam, zoals op de harde schijf van een computer.

Door massage ontspant het lichaam zich, smelt, wordt warm en gevoelig, gaat weer leven. Energie en zuurstof komen vrij, bloed gaat beter stromen, afscheidingen verdwijnen. Massage heeft effect op heel je lichaam: spieren, bindweefsel, organen, het hormoonstelsel en het zenuwstelsel reageren positief op een aanraking.

Ook op psychisch niveau heeft massage effect. Het wordt vaak als troostend, verzachtend en ontspannend ervaren. Onverwerkte gevoelens en stress liggen opgeslagen in je lichaam. Door massage kan dit allemaal voelbaar worden. Aanraken heeft letterlijk een helende werking.

Last van stress of burnout?

Kijk ook eens naar het speciale programma van stress en burnout naar levenskunst.

Wil je meer weten, neem contact op via 06-3722588, of info@reinajordens.nl of via het contactformulier.

Egmond Binnen

error: Content is protected !!