Cursus Meditatie

Praktijk voor Levenskunst REINA JORDENS Coach | Bioloog

Meditatie

De cursus meditatie is voor iedereen die graag meer rust en harmonie in zijn / haar leven wil. Door concentratie op 1 punt wordt het stil in jou en wordt je geest helder. Je bent je bewust van jezelf in het huidige moment. Je observeert en ziet de dingen zoals ze werkelijk zijn. Niet geleefd door pijn uit het verleden, of angst voor de toekomst. Je ziet de betrekkelijkheid van alles. Alles veranderd altijd. Van daar uit kun je het leven ten volle leven, zonder angst, volledig in het hier en nu.

Voor wie?

De cursus meditatie kan door iedereen gevolgd worden. De cursus is ook zeer geschikt voor mensen die ooit mindfulness hebben gedaan en dit weer willen oppakken en verdiepen. Maar ook heel geschikt als je je wilt verdiepen in yoga. Voor de cursus begint zullen we in een persoonlijk gesprek samen kijken of de cursus geschikt voor jou is en wat je graag zou willen leren.

Praktische informatie

De meditatiecursus bestaat uit een serie van 10 avonden. Elke les begint met een introductie, dan de meditatie, dan het delen van ervaringen en sluit af met een thema. De lessen duren 90 minuten en de kosten zijn 250 euro. De cursus wordt gegeven in de praktijk in Egmond Binnen, of op verzoek op een locatie in Alkmaar, Castricum, Bergen of Heiloo.

Wil je meer weten, of weten wanneer de cursus gegeven wordt, neem dan even contact met mij op:

Contact

NATUURCOACHING
Natuurcoaching
AANBIEDING
Stress en burnout
YOGA
Raja Yoga
Mindfulness Egmond
Mindfulsness
massage Egmond, stress coach, burn out coach, haptonomie coach, lichaamsgericht coach, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Bergen, Heemskerk
Massage