Ga naar de inhoud

Cursus meditatie leer mediteren met een meditatie leraar

Cursus meditatie

Leer mediteren met een cursus meditatie en vind rust en ruimte in jezelf.

  • Ben je altijd druk in je hoofd?
  • Heb je vaak last van stress?
  • Heb je moeite om je te concentreren?
  • Wil je meer rust en ruimte in je leven?


Doe dan mee met de cursus meditatie. Heb je vragen, of wil je meedoen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Cursus meditatie iets voor jou?

De cursus meditatie is voor iedereen die graag meer rust en harmonie in zijn / haar leven wil. Door concentratie op 1 punt wordt het stil in jou en wordt je geest helder. Je bent je bewust van jezelf in het huidige moment. Je observeert en ziet de dingen zoals ze werkelijk zijn. Niet geleefd door pijn uit het verleden, of angst voor de toekomst. Je ziet de betrekkelijkheid van alles. Alles veranderd altijd. Van daar uit kun je het leven ten volle leven, zonder angst, volledig in het hier en nu.

 

Meditatie cursus door meditatie leraar

Wie kan de meditatie cursus volgen?

De meditatie cursus kan door iedereen gevolgd worden. De meditatie cursus is ook zeer geschikt voor mensen die ooit mindfulness hebben gedaan en dit weer willen oppakken en verdiepen. Maar ook heel geschikt als je je wilt verdiepen in yoga. Voor de cursus begint zullen we in een persoonlijk gesprek samen kijken of de cursus geschikt voor jou is en wat je graag zou willen leren.

Meditatie cursus

Praktische informatie

De meditatiecursus bestaat uit een serie van 10 avonden. Elke les begint met een introductie, dan de meditatie, dan het delen van ervaringen en sluit af met een thema. De lessen duren 90 minuten en de kosten zijn 250 euro. De cursus wordt gegeven in de praktijk in Egmond Binnen, of op verzoek op een locatie in Alkmaar, Castricum, Bergen of Heiloo.

Wil je meer weten, of weten wanneer de cursus gegeven wordt, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Meditatie leraar Alkmaar

meditatie leraar

Je bent en hebt al wat je zoekt: wees geluk en accepteer de wereld als je spiegel.

Behalve meditatie leraar ben ik ook raja yoga leraar en mindfulness trainer. Ik geef meditatie vanuit de raja yoga methode, maar ben ook  bekend met de  vipassana meditatie methode en de meditatie methodes van de mindfulness.

error: Content is protected !!