Yoga

Raja Yoga in Egmond voor iedereen die zich wil verdiepen in het achtvoudig pad van Yoga (Patanjali).

yoga coach, stress coach, burn out coach, mindfulness coach, natuur coach, Alkmaar, Egmond, Heiloo, Castricum, Bergen, Heemskerk

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend  contact met mij op, of vraag om een gratis kennismakingsgesprek aan.

Yoga wordt gegeven in de klassieke vorm, dat wil zeggen, volgens het achtvoudig pad volgens Patanjali. Zie ook: Raja Yoga.

Voor wie?

Deze klassieke vorm van Yoga is zeer geschikt voor iedereen die zich verder wil verdiepen in Yoga. Door het volgen van de lessen leer je je Zelf beter kennen en ga je beter in je “vel” zitten. Hierdoor maak je ook betere keuzes, ga je meer je eigen pad volgen en maak je van het leven een ware kunst maken. Voor je gaat meedoen kijken we samen in een persoonlijk gesprek of de yoga geschikt voor jou is en wat je graag zou willen leren.

Deze vorm van Yoga kan door iedereen gevolgd worden, je hoeft niet lenig te zijn. Dat is niet waar yoga over gaat. De houdingen (asana’s) worden gebruikt als oefening voor het toepassen van yoga in het dagelijks leven. Kun je daarin ook de grens opzoeken en toch in evenwicht blijven? Ook zorgen de houdingen ervoor dat je lichamelijk in goede conditie blijft, waardoor je beter functioneert.

Praktische informatie

De lessen behandelen een thema. Elke les begint met een concentratie oefening, introductie van het thema onderdeel, asana’s (houdingen), meditatie, en eindigt met het delen van ervaringen en theorie over het thema. De lessen duren 90 minuten en vinden plaats in Egmond Binnen, of op verzoek op een locatie in Alkmaar, Castricum, Bergen of Heiloo.

Wil je meer weten, of weten wanneer de cursus gegeven wordt, neem dan even contact met mij op:

Contact

Egmond