Coaching

Coaching door bioloog / natuur- en lifecoach, yogadocent en mindfulness trainer in de praktijk in Egmond of de natuur rond Alkmaar.

Coaching, Egmond, Bergen, Castricum, Heiloo

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend  contact met mij op, of vraag om een gratis kennismakingsgesprek aan.

Waarom coaching?

Verloopt je leven niet zoals je wilt? Wil je meer voldoening vinden in wat je doet? Moet je veel en ben je jezelf kwijtgeraakt? Ben je vastgelopen in je werk? Wil je meer erkenning en waardering? Heb je een klankbord nodig voor situaties op je werk waarin je je onzeker voelt? Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan en wil je weten welk werk echt bij je past? Of wil je energielekken binnen jezelf opsporen en aanpakken? Dan is coaching misschien wel iets voor jou.

Coaching, Egmond, Bergen, Castricum, Heiloo

Geen therapie

In coaching word je je bewust van onbewuste gedachten en patronen. Je krijgt inzicht in wat je belemmert én wat je stimuleert. Je leert nieuwe kanten van jezelf kennen en krijgt een breder perspectief op je mogelijkheden. Dat maakt dat je in beweging komt en de juiste stappen gaat zetten. De coaching is GEEN therapie. We gaan niet diep graven in het verleden. Alles wat zich afspeelt tijdens de coaching wordt gebruikt om antwoord te krijgen op jouw coachvraag. Het is een intensief en inspirerend proces, dat er voor zorgt dat je inzicht krijgt en weer in beweging komt.

Mijn coaching

In mijn coaching ga ik er vanuit dat jij deskundig bent over jezelf. Door het stellen van vragen en het aanbieden van oefeningen, kan ik je bewust maken van je gedragingen en patronen en krijg je inzicht in hoe ze je beperken of helpen. Ik geef je handvatten om deze gedragingen en patronen te doorbreken of beter in te zetten. Zelf ga je oefenen en ben je verantwoordelijk voor dit leerproces. Ik gebruik o.a. technieken vanuit de oplossingsgerichte methodiek en mindfulness, ook wel aandachttraining genoemd. Als je dat wilt kan yoga en/of natuurcoaching  geïntegreerd worden in het coachingstraject.
Zie ook: Mijn methoden

 
REINA JORDENS Coach | Bioloog

Coach in Egmond

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en wat ze drijft. Wat komen wij hier doen en wat is de zin van het leven? Daarbij heb ik altijd een bijzonder contact met de natuur ervaren. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik biologie ben gaan studeren en een “echte bioloog” ben geworden. Een ecoloog die graag buiten is en vol enthousiasme anderen daarin meeneemt. Om behalve mijn levenservaring ook tools en technieken te kunnen inzetten ben ik opleidingen gaan volgen, zoals;  een 2-jarige post-HBO registeropleiding Life coaching,Co-active coaching, een 4 jarige Raja Yoga docentenopleiding, Mindfulness, Kinesiologie, en Vipassana meditatie. Coaching kan in de praktijk in Egmond Binnen plaatsvinden, maar ook in de natuurrond Alkmaar (Egmond, Bergen, Castricum, Heemskerk en Heiloo). In overleg is het ook mogelijk op een andere locatie. Behalve coaching, geef ik ook mindfulness, yoga en haptomische massage.

Praktijk Egmond Binnen of natuur rond Alkmaar

Coaching vindt plaats in de natuur rond Alkmaar, Egmond, Bergen, Castricum, Limmen, Heemskerk, Schoorl en Heiloo. In overleg is het mogelijk dit op een andere locatie te doen. Wil je liever binnen gecoacht worden, dan kan dat in de praktijkruimte in Egmond Binnen.

Kennismakingsgesprek

Wil je meer weten, neem dan contact op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we je doel en adviseer ik je over het aantal te volgen sessies. Neem contact op via 06 37 22 58 88, of info@reinajordens.nl of via het contactformulier.

NATUURCOACHING
Natuurcoaching
AANBIEDING
Stress en burnout
YOGA
Raja Yoga
MINDFULNESS
Mindfulsness
massage Egmond
Massage
Praktijk voor Levenskunst

Coaching

Over coaching is nog veel te vertellen. Less ook eens mijn blogs.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.