Doe jij mee met de 2 uur natuur challenge?

Natuurcoaching Alkmaar

Natuur challenge - de natuur als uitdaging

De natuurorganisatie IVN organiseert in oktober de 2 uur per week natuur Challenge. Je kunt je gratis aanmelden en dan ontvangt je twee keer per week een uitdaging in je mailbox.
Of meld je aan bij mijn Praktijk voor Levenskunst, voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in het prachtige Noordhollands Duinreservaat.

Te weinig in de natuur

We komen met zijn allen veel te weinig in de natuur. Vooral kinderen zijn veel minder lang in de natuur, of zelfs maar buiten, dan toen ik opgroeide. En dat vind ik een heel verontrustende ontwikkeling. Niet alleen voor ons zelf; want uit onderzoek blijkt dat natuur goed is voor je creativiteit, ontspanning, fysieke fitheid, concentratie en stemming.

Je natuurlijke verbinding

Maar ook, omdat door in de natuur te zijn, onze natuurlijke verbinding met de natuur door ons wordt gevoeld. Dit zorgt er voor dat we op een respectvolle en duurzame manier met de natuur omgaan, omdat we beseffen dat wij onderdeel zijn van de natuur en daar niet los van staan. Zorgen wij goed voor de natuur, dan zorgt die ook goed voor ons. 

REINA JORDENS Coach | Bioloog | natuurcoach | burn out coach | wandelcoach

Natuurcoach Reina

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en wat ze drijft. Wat komen wij hier doen en wat is de zin van het leven? Daarbij heb ik altijd een bijzonder contact met de natuur ervaren. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik biologie ben gaan studeren en een “echte bioloog” ben geworden. Een ecoloog die graag buiten is en vol enthousiasme anderen daarin meeneemt. Om behalve mijn levenservaring ook tools en technieken te kunnen inzetten ben ik opleidingen gaan volgen, zoals;  een 2-jarige post-HBO registeropleiding Life coaching,Co-active coaching, een 4 jarige Raja Yoga docentenopleiding, Mindfulness, Kinesiologie, en Vipassana meditatie. Behalve natuurcoaching geef ik ook mindfulness in de natuur rond Alkmaar (Egmond, Bergen, Castricum, Heemskerk en Heiloo). In overleg is het ook mogelijk op een andere locatie.

Natuur rond Alkmaar

Ik ga met je op stap in de natuurgebieden aan de kust in de natuur van Alkmaar. In overleg met jou kan dit zijn: de duinen en het strand bij Egmond, Castricum, Heemskerk of Bergen, of het Heilooërbos in Heiloo.

Is Egmond, Castricum, Bergen of Heiloo voor jou slecht bereikbaar? In overleg is het, mogelijk af te spreken in een omgeving die jou beter uitkomt.

Kennismakingsgesprek

Wil je meer weten, neem dan contact op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we je doel en adviseer ik je over het aantal te volgen sessies. Neem contact op via 06-3722588, of info@reinajordens.nl of via het contactformulier.

Meer over natuurcoaching

Meer over coaching

Natuurcoach Alkmaar, natuur coach, wandel coach, stress coach, burn out coach, mindfulness coach, Egmond, Heiloo, Castricum, Bergen, Heemskerk
Natuurcoaching
Mindfulness Egmond
Mindfulness
yoga coach, stress coach, burn out coach, mindfulness coach, natuur coach, Alkmaar, Egmond, Heiloo, Castricum, Bergen, Heemskerk
Yoga
Stress coaching
Stress en burnout
Massage Egmond
Massage
Egmond zee
Inspiratie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *