Meteen naar de inhoud
natuur wandeling

Natuur wandeling

De natuurorganisatie IVN organiseert in oktober de 2 uur per week natuur Challenge. Je kunt je gratis aanmelden en dan ontvangt je twee keer per week een uitdaging in je mailbox.
Of meld je aan bij mijn Praktijk voor Levenskunst, voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in het prachtige Noord Hollands Duinreservaat. En zie een natuur wandeling als uitdaging,

We wandelen te weinig in de natuur

We wandelen met zijn allen veel te weinig in de natuur. Vooral kinderen zijn veel minder lang in de natuur, of zelfs maar buiten, dan toen ik opgroeide. En dat vind ik een heel verontrustende ontwikkeling. Niet alleen voor ons zelf; want uit onderzoek blijkt dat natuur goed is voor je creativiteit, ontspanning, fysieke fitheid, concentratie en stemming.

Je natuurlijke verbinding

Maar ook, omdat door in de natuur te zijn, onze natuurlijke verbinding met de natuur door ons wordt gevoeld. Dit zorgt er voor dat we op een respectvolle en duurzame manier met de natuur omgaan, omdat we beseffen dat wij onderdeel zijn van de natuur en daar niet los van staan. Zorgen wij goed voor de natuur, dan zorgt die ook goed voor ons. 

Een natuur wandeling in het Noord Hollands Duinreservaat

Ik maak een natuur wandeling met je in de natuurgebieden aan de kust in de natuur van Alkmaar, zoals het Noord Hollands Duinreservaat. In overleg met jou kan dit zijn: de duinen en het strand bij Egmond, Castricum, Heemskerk of Bergen, of het Heilooërbos in Heiloo.

Is Alkmaar, Egmond, Castricum, Bergen, Heemskerk, Schoorl of Heiloo voor jou slecht bereikbaar? In overleg is het, mogelijk af te spreken in een omgeving die jou beter uitkomt.

Meer over natuurcoaching

Meer over coaching

error: Content is protected !!