Roze coach, Lesbische coach, gay, homo, LHBT, Noord-Holland

Lesbische coach Alkmaar, Lesbische coach Zaanstad, lesbische coach Haarlem, lesbische coach Amsterdam lesbische coach Hoorn

Roze coach Noord-Holland

Waarom een roze coach?

Het zou niet uit moeten maken, maar toch is het vaak fijn om met iemand te kunnen sparren die begrijpt wat het is om homosexueel te zijn. Als lesbische coach / life coach heb ik veel ervaring met het begeleiden van  LHBT-ers. Niet alleen met vragen rond coming out en geaardheid, maar ook over andere levensvragen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Reina. Behalve ervaringsdeskundig roze coach ben ik ook opgeleid als lifecoach, mindfulnesstrainer, yoga docent en masseur. Wil je meer weten over mij? Klik dan op de foto hieronder.

Thema's voor roze coaching

Zelfacceptatie

Je blijkt niet te zijn als anderen. De één komt daar al vroeg achter, de ander later. De één komt meteen trots uit de kast, de ander aarzelend en voorzichtig, weer een ander durft de stap niet te zetten. Hoe het ook zit bij jou, zelfacceptatie is een belangrijk onderdeel van “goed in je vel” zitten en een fijn leven kunnen leiden.

Zelfvertrouwen

Ben je niet zo zeker van jezelf? En zit dat je soms in de weg? Heb je last van perfectionisme, of heb je last van faalangst? Durf je niet (overal en altijd) jezelf te zijn? Hoe ga je om met negatieve reacties? Ben je soms bang voor wat mensen van je denken? Dan kun je je zelfvertrouwen door coaching en oefeningen vergroten.

Je leven vormgeven

Hoe geef je je leven vorm? Als LHBT-er zit je niet vast aan de geijkte patronen. Dat geeft vrijheid, maar het is soms ook spannend en uitdagend. Hoe wil je je leven leven? Hoe zit dat met kinderen? Ouder worden?  Hoe vul je je relaties in? Hoe gaat dat met werk? Met lifecoaching kijken we naar alle aspecten van je leven en hoe je die wilt vormgeven. Je wordt  gestimuleerd om het niet alleen te bedenken, maar om het ook te doen!

Het gaat om jou

Wat heb jij nodig?

Het gaat om jou en wat jij nodig hebt. Dat jij je gehoord en begrepen voelt. Samen bepalen we wat het beste bij jouw uitdaging en bij jou als mens past.

Voel jij een klik?

Waarschijnlijk het allerbelangrijkst is dat je een klik voelt met mij als coach. Je kunt op deze website alvast lezen wie ik ben en wat ik doe.

Het begint met een keenismakingsgesprek

Of je een klik voelt met mij als coach. En of ik iets voor jou kan betekenen, voel je pas tijdens een kennismakingsgesprek. Maak daarom gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Wat doe ik nog meer?

Natuurcoaching

Natuurcoaching is is een krachtige manier om snel tot de kern te komen. Je te ontspannen en letterlijk je blik te verruimen

Raja Yoga

Klassieke vorm van Yoga, die het achtvoudig pad van Patanjali volgt, is zeer geschikt voor iedereen die zich verder wil verdiepen in Yoga.

Massage

Haptonomische en ontspanningsmassage. Haptonomische massage is gericht op het loslaten van gedachten en het bewust voelen van je lichaam.

Mindfulness

Mindfulness op individuele basis afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Ook ideaal als opfris mindfunesstraining.

Meditatie

Iedereen lijkt wel te "mediteren". Maar wil je echt leren mediteren volgens de eeuwenoude yoga traditie? Dan is deze cursus iets voor jou.

Stress & Burnout

Programma van 8 sessies individuele coaching, yoga, mindfulness en de natuur om van stress,burnout of overspannenheid naar levenskunst te gaan.

Ted Talk over hokjes denken, een praatje dat je aan het denken zet.

Ondertiteling:
Klik op dit icoontje rechtsonderin het filmschermpje en selecteer “Dutch”.

Zie hier meer over deze Ted Talk.

Verder lezen?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.