Roze coach, Lesbische coach, gay, homo, LHBT, Noord-Holland

Lesbische coach Alkmaar, lesbische coach Zaanstad, lesbische coach Haarlem, lesbische coach Amsterdam lesbische coach Hoorn roze coach Noord Holland roze hulpverlening

Waarom een roze coach?

Het zou niet uit moeten maken, maar toch is het vaak fijn om met iemand te kunnen sparren die begrijpt wat het is om homosexueel te zijn. Als lesbische coach / life coach heb ik veel ervaring met het begeleiden van  LHBT-ers. Niet alleen met vragen rond coming out en geaardheid, maar ook over andere levensvragen.

In roze hulpverlening wordt vooral gefocust op problematisering van homosexualiteit. Ik geloof daar niet in. Als coach ga ik uit van je kracht en je mogelijkheden en zie ik jouw “anders zijn” niet als een probleem dat moet worden opgelost, maar als iets moois en unieks dat bij jou hoort. Ik coach niet alleen met gesprekken en coachingsmethoden, maar combineer dit als jij dat wilt, met de natuur, haptonomische massage en oefeningen uit mindfullness, yoga en meditatie.

Wie ben ik?

Mijn naam is Reina. Behalve ervaringsdeskundig roze coach ben ik ook opgeleid als lifecoach, mindfulnesstrainer, yoga docent, masseur, bioloog en natuurgids. Wil je meer weten over mij? Klik dan op de foto hieronder.

Thema's voor roze coaching

Zelfacceptatie

Je blijkt niet te zijn als anderen. De één komt daar al vroeg achter, de ander later. De één komt meteen trots uit de kast, de ander aarzelend en voorzichtig, weer een ander durft de stap niet te zetten. Hoe het ook zit bij jou, zelfacceptatie is een belangrijk onderdeel van “goed in je vel” zitten en een fijn leven kunnen leiden.

Zelfvertrouwen

Ben je niet zo zeker van jezelf? En zit dat je soms in de weg? Heb je last van perfectionisme, of heb je last van faalangst? Durf je niet (overal en altijd) jezelf te zijn? Hoe ga je om met negatieve reacties? Ben je soms bang voor wat mensen van je denken? Dan kun je je zelfvertrouwen door coaching en oefeningen vergroten.

Je leven vormgeven

Hoe geef je je leven vorm? Als LHBT-er zit je niet vast aan de geijkte patronen. Dat geeft vrijheid, maar het is soms ook spannend en uitdagend. Hoe wil je je leven leven? Hoe zit dat met kinderen? Ouder worden?  Hoe vul je je relaties in? Hoe gaat dat met werk? Met lifecoaching kijken we naar alle aspecten van je leven en hoe je die wilt vormgeven. Je wordt  gestimuleerd om het niet alleen te bedenken, maar om het ook te doen!

Waar ben ik?

Coaching kan plaatsvinden binnen in de praktijk in Egmond, of in de natuur van Noord-Holland.

Ted Talk over hokjes denken, een praatje dat je aan het denken zet.

Ondertiteling:
Klik op dit icoontje rechtsonderin het filmschermpje en selecteer “Dutch”.

Zie hier meer over deze Ted Talk.

Verder lezen?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.